Toimitusehdot

HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet kirjattuna kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Tuotteet lähtevät meiltä 2–4 arkipäivän aikana.

TOIMITUSKULUT
  • Alle 40€ tilaukset 2,90€
  • Yli 40€ tilaukset 0€
PALAUTUSOIKEUS

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tulosta aina palautuslomake kun palautat tuotteita, täytä huolellisesti ja laita paketin mukaan.

Lataa palautuslomake tästä: lataa palautuslomake (PDF).

VERKKOMAKSUT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Naturell Cosmetics Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ilmainen toimitus yli 40 €:n tilauksille Naturel Irtoripset, tekokynnet, kynsienkoristelu Suihkurusketus

 Ostoskori

kauneutta.com • Y-tunnus 2474363-4 • Sirrikuja 3, 00950 Helsinki, Finland • Puh: 0404809354 • Email: info@kauneutta.com • © Copyright 2012